Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ESKÜVŐI AJÁNLATUNK

Ön itt jár: >

Borhotelünk festői környezetben, otthonos hangulatával és kifinomult vidéki eleganciájával meghitt miliőt teremt kisebb, maximum 25 fős esküvők ideális helyszíneként. Igény esetén impozáns borospincénk is egy igazán családias szertartás környezetét biztosítja.

A Pátzay Kert impozáns, egyszerre modern és rusztikus külsője lehetőséget biztosít mind ceremóniahelyszín, mind pedig az esküvői vacsora, illetve mulatság egy helyen való megrendezésére. A rendezvényház termében az üvegfelületek természet közeli, különleges hangulatot teremtenek, csodálatos panorámával a Balatonra. A terem összenyitható a festői környezetet biztosító, napsütötte terasszal.

A Pátzay Kert impozáns, egyszerre modern és rusztikus külsője lehetőséget biztosít mind ceremóniahelyszín, mind pedig az esküvői vacsora, illetve mulatság egy helyen való megrendezésére. A rendezvényház termében az üvegfelületek természet közeli, különleges hangulatot teremtenek, csodálatos panorámával a Balatonra. A terem összenyitható a festői környezetet biztosító, napsütötte terasszal. Igény esetén impozáns borospincénk is egy igazán családias szertartás környezetét biztosítja.

10 szobás borhotelünk otthonos hangulatával és kifinomult vidéki eleganciájávalmaximum 25 fő vendég elszállásolására alkalmas.

A szertartást követően vagy másnap lehetőséget biztosítunk pincelátogatással egybekötött borkóstolásra is. Csendes, festői környezetben 
kóstolhatják végig borainkat a hegy lábánál található pincészetünkben.  

Kérje ajánlatunkat!

KONTAKTSZEMÉLYEK ÉS ELÉRHETŐSÉGEIK: 
Tóth András, Majzinger János 
Email: villapatzay@villapatzay.hu 
Mobil: +36 70 288 5600, +36 30 992 1725

Keresés