Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ESKÜVŐI AJÁNLATUNK

Ön itt jár: Kezdőlap >

ESKÜVŐI AJÁNLATUNK

Borhotelünk festői környezetben, otthonos hangulatával és kifinomult vidéki eleganciájával meghitt miliőt teremt kisebb, maximum 25 fős esküvők ideális helyszíneként. Igény esetén impozáns borospincénk is egy igazán családias szertartás környezetét biztosítja.

A Pátzay Kert impozáns, egyszerre modern és rusztikus külsője lehetőséget biztosít mind ceremóniahelyszín, mind pedig az esküvői vacsora, illetve mulatság egy helyen való megrendezésére. A rendezvényház termében az üvegfelületek természet közeli, különleges hangulatot teremtenek, csodálatos panorámával a Balatonra. A terem összenyitható a festői környezetet biztosító, napsütötte terasszal.

A Pátzay Kert impozáns, egyszerre modern és rusztikus külsője lehetőséget biztosít mind ceremóniahelyszín, mind pedig az esküvői vacsora, illetve mulatság egy helyen való megrendezésére. A rendezvényház termében az üvegfelületek természet közeli, különleges hangulatot teremtenek, csodálatos panorámával a Balatonra. A terem összenyitható a festői környezetet biztosító, napsütötte terasszal. Igény esetén impozáns borospincénk is egy igazán családias szertartás környezetét biztosítja.

10 szobás borhotelünk otthonos hangulatával és kifinomult vidéki eleganciájávalmaximum 25 fő vendég elszállásolására alkalmas.

A szertartást követően vagy másnap lehetőséget biztosítunk pincelátogatással egybekötött borkóstolásra is. Csendes, festői környezetben 
kóstolhatják végig borainkat a hegy lábánál található pincészetünkben.  

Kérje ajánlatunkat!

KONTAKTSZEMÉLYEK ÉS ELÉRHETŐSÉGEIK: 
Tóth András, Majzinger János 
Email: villapatzay@villapatzay.hu 
Mobil: +36 70 288 5600, +36 30 992 1725

Keresés