Szobafoglalás / ajánlatkérés
Villa Pátzay Borhotel
Érkezés:
Elutazás:
Vendégek:
2 felnőtt
Felnőtt:
Gyermekek:
Promóciós kód:
Bezár
Foglalás
Bezár

Rendezvénykert

A Pátzay Kert természet közeli, különleges hangulatú, egyedi balatoni panorámával rendelkező, 200 fős befogadó képességű rendezvényterme kiváló helyszíne üzleti találkozóknak és családi összejöveteleknek egyaránt. A terem összenyitható a festői környezetet biztosító, napsütötte terasszal, így a rendezvény egyszerre lehet zárt és szabadtéri.


Rendezvénykertünk esküvők számára is kiváló, hiszen az impozáns, egyszerre modern és rusztikus miliő lehetőséget terem arra, hogy az esküvői ceremónia, az ünnepélyes vacsora és az azt követő mulatság egy helyen kerüljön megrendezésre. A rendezvényház termében az üvegfelületek természetközeli, különleges hangulatot teremtenek, csodálatos panorámával a Balatonra.

A Rendezvénykert mellett található Villa Pátzay Borhotel elegáns szobáiban pedig a rendezvény vendégei is elszállásolhatóak maximum 20 főig.

Ha Ön is úgy döntött, hogy ilyen festői környezetben szeretné megtartani üzleti vagy családi rendezvényét, akkor keresse kollégáinkat és kérjen tőlük egyedi ajánlatot.

Kérje ajánlatunkat!
Email: villapatzay@villapatzay.hu
Mobil: +36 70 288 5600